Előző
Következő
2013-09-11 PSR030 LEVITATION - Perfect Session Records

2013-09-11 PSR030 LEVITATION - Perfect Session Records


RELEASE DATE 2013-09-11
LABELS Perfect Session Records
CATALOG # PSR030
exclusive
LEVITATION
LESLIE MOOR, DEEP SHEPHERD

2013-10-09 PSR032 VIOLIN HARMONIES - Perfect Session Records

2013-10-09 PSR032 VIOLIN HARMONIES - Perfect Session Records


RELEASE DATE 2013-10-09
LABELS Perfect Session Records
CATALOG # PSR032
VIOLIN HARMONIES
KEVIN SAW, PHOEBUS

2013-10-23 PSR033 THE DATE - Perfect Session Records

2013-10-23 PSR033 THE DATE - Perfect Session Records


RELEASE DATE 2013-10-23
LABELS Perfect Session Records
CATALOG # PSR033
THE DATE
SULTAN F, AQUADRO, JACCO@WORK, SILICON SYNDICATE

Bejelentkezés

2013.03.04. DJ Sylvie interjú @ Underground Atmosphere party - Club Sunny - 2013.03.23.

2013.03.04. DJ Sylvie interjú @ Underground Atmosphere party - Club Sunny - 2013.03.23.
A kép kattintással nagyítható!

Dj Sylvie-vel beszélgettünk interjú formájában, a március 23-án megrendezésre kerülő Underground Atmosphere buli kapcsán.

SawProduction: Közel 20 éve ott vagy a pultban. Az országban nagyon sok helyen zenéltél már, jártál külföldön is. Van olyan esemény vagy helyszín melyre azt tudod mondani, hogy a "leg"?
 
Sylvie: Jó kérdés, hirtelen a távoli, ezredforduló környéki emlékeim jönnek fel, a 'leg' hely számomra Constanta városában a belvárosban illetve a Mamaia-n található La Mania volt (merthogy kettő volt belőle, egyik az őszi-téli szezonban volt nyitva, a másik pedig a nyári szezonban). Fergeteges hang és fényrendszerrel, nyitott és nagyon barátságos emberekkel, fantasztikus bulikkal... 
 
SawProduction: Club Bedrock, Club Calypso valamint nagyon sok partysorozat, ahol a neved folyamatosan pörgött korábban. Jelen van-e még az életedben ez a fajta folyamatosság ami a zenéhez köthető?
 
Sylvie: A zene maga a folyamatosság számomra :) manapság nem vagyok erősen jelen a szcénában, bár megpróbálom folyamatosan eljuttatni hangjegyeimet a közönséghez különböző módokon, nemcsak buliban, hanem rádióműsorokban élő és vendégmixekkel, saját trackekkel, tehát mindenféle szinten a klubok mellett, amire szükség is van, hiszen amíg annyi DJ van mint égen csillag - és mellette hanyagolható számú klub - addig nehéz eljutni partikon játszani, főleg ha 'nem teszed az arcod az ajtóba' típusú ember vagy...
 
SawProduction: Különböző klubbokban, partykon ahol megfordulsz mit tapasztalsz? Az a generáció látogatja inkább ezeket az eseményeket akik korábban is a Te mixeidet hallgatták, vagy esetleg vannak fiatalabbak is? Kapsz az arcukról visszajelzést, hogy tudatában vannak, hogy Te ki vagy?
 
Sylvie: Már néhány éve tart, hogy nagyon ritkán jutottam el buliba szórakozni, családi és egyéb okokból kifolyólag pedig játszani nem is játszottam majdnem két évig. Engem a fiatalabb generációs közönségből sokan nem ismernek, mert egyszerűen nem forog a nevem mindennapi szinten, igaz én sem vagyok az a nyomulós fajta, én megvárom míg valaki rámtalál :) egyébként sem vagyok több egy embernél, aki (remélhetőleg) tud valami pluszt adni az embereknek szettje során..
Manapság az emberek sokkal több ’anyagon’ kell átrágják magukat hogy megtalálják a nekik megfelelő stílust szettet zenét, legyen szó mixről vagy éppen egyetlen trackről, erős a túlkínálat. Ahogy minden dologban. 
Az a generáció aki együtt nőtt fel az elektronikus zenével, nem igazán jár manapság bulizni, ennek sok együtthatója van véleményem szerint, de  a legerősebb mind közül hogy nem biztos hogy megtalálják azon hangzást ami a szívükben van elraktározva... valahol én is ilyen arcnak látom magam :)
 
 
SawProduction: Egyszer egy interjúban azt nyilatkoztad, hogy a szettjeid sokrétűek, több stílusú zene megtalálható benne. Fellelhető benne techno, trance; ám ha összegezni kell, akkor progressive house. Te, akinek közel 20 éve ez a vonal megy a keze alatt, hogyan tudnád jellemezni a progi-t?
Jó vagy kevésbé jó irányba halad ez a fajta zenei irányzat? (Gondolok itt arra, hogy ráhúzzák ezt a stílus jegyet egy Swedish House Mafia trackre ugyanannyira, mint pl. egy Guy J által készített műre.)
 
Sylvie: Ha már proggie akkor az inkább Guy J mint Swedish House Maffia :) az igazat megvallva a szett során mindenképp kalandozni kell egyik stílusról a másikba vezetni a vonalat, pont azért hogy minden muzsika maga módján ’üssön’. Ahhoz hogy egy jó proggie track célba találjon fel kell vezetni egy jól megválasztott zenével, és így már beszélhetünk deep hangzásról house-techhouse kombóról és proghouse akár progtrance-ról is... de ugye azt is tudjuk hogy a stílusok között már igen vékony a határmezsgye... úgyhogy ha tisztán progressive house-ról beszélünk (és a Guy J-s vonalat értem alatta) akkor mostanában ismét jó irányba halad a dolog, volt egy-két év amíg osztódott de most már ismét letisztult a stílus és ez hasznára vált. Egy viszont biztos, hogy szerintem nem lehet egy szettben csak egy stílusra építeni, mert az nagyon könnyen egysíkúvá válhat.
 
SawProduction: Egy picit a zenei résznél maradva. Tudod-e, illetve kaptál e már olyan visszajelzést, hogy külföldön a magyar producerekért, dj-kért oda vannak ebből a stílusból?
 
Sylvie: Ha proggieban nem is, de techno és dub berkekben is hallottam sok erős feedbacket néhány magyar kiadvány kapcsán. 
 
SawProduction: Te játszod-e magyar producerek munkáit?
 
Sylvie: Mostanában egyre többet, és ennek nagyon örülök hogy rengeteg olyat találok magyarok között akik az ’elborult’ zenei világomba illeszkednek. Ilyen Khristian K, Streako, Andrew Merchant és még jópár előadó hazánkból, akikre a magyar tulajdonú gyöngyszemen, az Mandms Musicon keresztül találtam rá. Ráadásul fél éve elkezdtem elsajátítani a zenekészítés alapjait így már saját szerzeményekkel is büszkélkedhetek Fellowtraveller néven, amelyekből egy hamarosan kiadásra is kerül egy japán labelen :) ezen kívül indult egy közös kollaborációnk Khristan K-vel, definitelyBAD néven kreálunk alapvetően sötét és dinamikus zenéket, amelyet talán a deeptechno stílussal lehetne aposztrofálni... és természetesen igyekszem minél többet beleépíteni a szettjeimbe. 
 
SawProduction: És végül az utolsó kérdés, melyet gondolom már többször feltettek Neked egy-egy fellépés elött.
Mire számíthat a közönség Tőled március 23.-án a Sunnyban? Előkerülnek a régi nagy zenék, inkább újabb hangzással készülsz; esetleg legyen ez meglepetés és aki kíváncsi erre a válaszra, az jöjjön el és hallgasson meg élőben? :)
 
Sylvie: Próbálom majd a depresszív oldalamat háttérbe szorítva játszani, és mindenből lesz pici, egy dologból azonban sok lesz: vidám hangulatból és táncból :) mindenkit várok szeretettel, aki már hallott és aki még sosem, egy dolgot kérek, zenei nyitottságot. Abból sosem lehet baj ;)
 
Mindenkit nagy szeretettel vár tehát a Sawproduction csapata március 23-án a Sunnyban, Budapesten.
Sylvinek nagyon köszönjük ezt a rövid kis interjút, további szép napot kívánunk Neki, és természetesen Nektek!
 

Img 3591Sawprod vakeger 20120707-2029Dscn1190Miss Kiss .Sawprod vakeger 20120707-2013Img 2907Pc030034Img 2672x2013.02.17.cambertone.Img 4476xP1050547031Pa2205492013.12.14.-cinema-hall-3rd-birthday-truesounds-guy-j-martin-buttrich-dandy-invoice-garayImg 3732Dscn0042P1050547025Dscn1116P1050547074Img 4415xPb050696

Nyelvek

Tartalom megosztás